Mátrix-energetika

A Mátrix

Az információt és a biológiát: energia mezőként értjük!
Az elme: egy olyan energia mezőt hoz létre, melyet az agyhoz kapcsolt mérőkkel meg tudunk mérni, vagy egy újabb eljárással, magnetoenkefalográffal: MEG-gel, meg tudunk vizsgálni.
A magnetoenkefalográf esetében, egy mérőműszer veszi körül a fejet, amely úgy érzékeli az idegi működést, hogy hozzá sem ér a testhez.
Ez azt bizonyítja, hogy amikor agyi tevékenységet folytatunk, valójában mezőket sugárzunk szét.
Az emberi test nem más, mint strukturált információ, az emberi test egy energia mező! Egy állandó, skaláris állóhullámokból összetevődő, energia mező, amely ennek megfelelően szerveződik és strukturálódik, és rengeteg információt tárol. A TESTMEZŐ: egy információ-mintákkal telített, energia mező.
Az információs orvoslás lesz, a jövő gyógymódja. Az információs gyógyítás azonnali hatása és hatékonysága már most bizonyított tény! Van egy olyan rendszer is, amelyet gondolati mező terápiának neveznek. Ez egy olyan energia pszichológia, amely feltételezhetőleg megváltoztatja és meggyógyítja, a körülöttünk lévő, negatív gondolatokat. A feltételezések szerint, a negatív gondolatok, úgy vesznek körül minket, mint egy pókháló, és ez által hatnak a testünkre.

A gyógyítás, nem más, mint megtanulni, hogyan javítsuk ki, az emberi testmezőt, hogy az eredeti lenyomata szerint működjön. A gyógyulás, egy teljes misztérium, amiről még sokat kell tanulni.
Az elme, az agy működése, amely interpretálja a környezet és hozzá állítja a biológiát. Az elme irányítja a biológiát! Ha ezt megértjük, akkor képesek vagyunk megváltoztatni a tudatunkat. És ha ezt megtesszük, akkor megváltoztatjuk a biológiánkat és a genetikánkat is.
Tehát a csoda, a gondolkodás megváltoztatásával történik! Szükség van az akaratra, hogy meggyógyulj és szükség van az információra, terapeuta!  Ezeknek összhangban kell lenniük.  Cél az öngyógyítás!

MI LENNE HA NEM KÜZDELEMBE MENNÉL BELE HANEM KÉRDÉSEKET TENNÉL FEL?

Megkérdőjeleznéd egy pillanatra azt amiben eddig hittél, feltennél egy kérdést: – MI LENNE HA MÁSKÉP LÁTNÁM? Mi lenne, hogyha egyszerűbb lenne? Mit kellene még észrevennem, hogy egy másik valóságot éljek?
-    Föltehetek egy olyan kérdést magamnak: Mi lenne ha megtapasztalhatnám valamilyen módon, hogy az ANYAG, az ENERGIA, a TÉR és az IDŐ illúzió? Hogy lehet ez? Át tudsz-e nyúlni a falon? nagy eséllyel az öklödet .. a falon .. Ha egy kérdést teszel fel:  Mi lenne ha ez illúzió lenne körülöttem? Benne maradsz a kérdésben és  akkor egyszer csak olyanokat fogsz tapasztalni ami teljesen megdöbbentő lehet.
Richard Barlet is azt tanítja, hogyha szívből működsz, a szívközpontod lehet egy olyan középpont, amivel lokális tér-idő hajlítást tudsz létrehozni. Nem úgy működik, hogy azt akarom, hogy lassuljon az idő, hanem azt határozom meg, hogy mit szeretnék. Lemegyek a szívembe és kiengedem ezt az egészet és utána egyszerűen csak jól érzem magam. És haladok. Nem azon görcsölök végig, hogy csak sikerüljön elérni, csak sikerüljön elérni. MI LENNE HA MOST MÁSKÉPP MŰKÖDNE AZ IDŐ…