Az élet törvényei – elvei

Ezeket CSOPRA fogalmazta meg, de egy kicsit át lett csoportosítva.

  1. Dharma – mi is ez?  Az élettevékenységünk értelme. Ez az, amit ebben az életben meg kell tennünk, ezért jöttünk ide le, ezt egyszerűen meg kell tennünk. A tűznek égnie kell, ha nem ég, bealszik, kialszik. Az ember, aki nem valósítja meg a Dharmáját, gyakran még életében is Halott ember. Ha azt akarja, hogy az élet pörögjön, pezsegjen, melegítse, örömöt okozzon, találja meg a Dharmáját vagy az Útját.

És itt 3 törvény van, mert az életét aköré  kell építeni, hogy megvalósuljon,

- Amiért ide jött a Földre, hogy kinyíljon az igazi Énje. És itt nem az Alsó Énnel kell foglalkozni a fájdalom testtel, az állandó fecsegő aggyal. Hanem ami e mögött van,  Eredeti Énje és az létezik csak keresni kell, amikor nézi a gyereket, hogyan játszik, a Természet szépségét felfedezni, a zene hallatára belül megmozdul valami ez a Valódi Énje.

  1. Megtalálni az igazi Tehetségét, mert mindenkinek van ilyen, csak a Zseni az 100% kitalálta. Mi is a Tehetség, az amikor megtalált egyet a 7-8 ból amivel valóban rendelkezik. Aki meg csak elvan, az nem talált el egyet sem, de akkor mire van? Nem a saját dolgával foglalkozik. Keressék Énjük, mert ez az anyagi és lelki jólétükhöz vezet.
  2. Potencializálás – erőforrásod aktiválása, ha a potenciálja maximális, kb. 4%-át tudja kihasználni. A Mercedes a dugóban 2%-át használja a képességének. Hiába dolgozik az agya állandóan,  moslék az egész! A potenciált növelni három dologgal lehet.

Hallgatás              Meditáció               Ima

-          Hallgatás: Egész életünkben fecsegünk, beszélünk, kell – nem kell, és rengeteg energiát pocsékolunk el. Hallgatás közben lehet, hogy jön egy zseniális ötlet vagy egy felismerés, ami Énünkhöz visz közelebb.

-          Meditáció: Nem kell a lótuszülés, és könyveket olvasni, mi is az. A meditáció meghallgatni Istent, valahol a belső csend. Az ima, amikor az ember beszél az Istennel, meditáció, amikor Isten beszél az emberrel. Az ima, amikor Isten jön az emberhez, a meditáció, amikor az ember megy az Istenhez.

-          Ima: Feltétlen kell,  legalább, Istenem segíts, adj értelmet, vezess,. Nem tudom, hogy lehet nélküle lenni, legalább hálát adni, megköszönni neki.

  1. Ítélkezés és címkézés  beszüntetése végleg.

A Potenciál (energia) az ítélkezéskor folyik el a legjobban, mert saját magát fojtja el és nem kap energiát.

  1. Ajándékozás, az élet egy ajándék és ezt oda kell adni, legyenek apró ajándékai, amit adni tud. De nem a problémáját, rosszindulatát.

-          Hálát adni mindenért, ami velünk történik.

-          Szeretetet adni, nem kell várni, hogy Te mikor kapsz, lehet, ha adsz, kapsz is.

Szeretett akarsz lenni, szeress, megtisztelt – tisztelj!

Ok           Okozat      Karma

  1. A választásaink nem tudatosak, pillanatok alatt döntünk, a választás nem intuitív, mert a tudatunk túl szennyezett.

Gyerekes, mert gyerekkorban egy pszichés trauma hatására reagálva, már automatikussá válik a döntéshozatalunk, és automatikusan elmegyünk az élet lehetőségei, ajándékai mellett.

Mi saját magunk vagyunk a sikertelenségünk okozói. tudatositanunk kell a választásunk, legalább3-ig kell számolni,  vagy 10-ig, megnyugtatni a Kis Gyereket, aki belül toporzékol, és legalább a Felnőttet bekapcsolni.

  1. Mindig értékeljen két dolgot, a Következményt és a Hasznot, amikor választasz a jövővel kapcsolatban.
  2. Hallgasson mindig a szívére – intuíció.
  3. Kevesebb Erőlködés ez 3 elemből áll:

-          Teljesen Lemondani, Védeni a Szempontjainkat. Rengeteg időt ölünk a bizonyításra, de semmi eredmény, mert úgy néz ki a végén, hogy már Te magyarázkodsz.

-          Elfogadni mindenkit olyannak, amilyen!!! Még több időt használ el azzal, hogy Olyan Legyen Ő, amilyennek kitalálta, aztán 10 év múlva rádöbbensz: Nem Sikerült!  Selejt! Egyszerűbb lett volna elfogadni, amilyen, Ő, Jó Férfi, de Nem a Tied!! Illuzó!

-          Használni mindent, mint lehetőséget!!!!

Hogyan tudom a szabad időm legjobban kihasználni? Hogyan tudom a sikertelenséget a legjobban kihasználni?

  1. Szándék és Kívánság – kell, hogy legyen Cél! Sokan azért halnak meg korán, mert elfogy a Cél, nincs miért Élni. Akar sokáig élni – hozzon létre Célrendszert!

-          A Cél az nem Eszköz,  pl. az Autó,  csak eszköz. Ha nem a célra költi a pénzt, hanem az eszközre eleve kidobott pénz, ha nincs cél mögötte.

-          A Szituációra kell irányulni, nem pedig a Tárgyra!!! Főleg a nők irányulnak a Jól Kinéző Objektumra, míg az kellemetlen szituációkat okozhat.

-          Kötetlenség – a kötöttség, ha sok van az a Függőség. Ha túlságosan kötődünk a szeretett Nőhöz, az Függőséggé válik, elveszíted a szabadságot és Őt is függővé teszed, ezután már a két Ego fog viaskodni.

Ne ítélkezz            Fogadd el      Minden legyen olyan , amilyen.

A Határozatlanság és a Káosz, valójában a Szabadság, amikor ilyen van ne kezdjél rendszerezni, struktúrákat kialakítani, megfésülni, algoritmusokba tenni!!! Használd, mert ilyenkor dobhat az élet kiugrási, fejlődési variációkat.

A határozatlanság és a káosz az nem veszély, hanem Szabadság.

Egyetlen ember, aki hagyja hogy Szabadság legyen ebben a világban és lehessen Szabadon Választani, az Te vagy egyedül, mert ilyennek programoztak. De ez a Te világod és csak Te változtathatod Meg!!!

Ne Bonyolítsd az életed. Este értékeld át a napod és másnap korrigáld, amit tudsz és ne feledd a dolgoknak érted kell, lenniük.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé)

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>